Kimchi! Hothot. From Las Vegans - 280 g
Opis
Przepyszne, pikantne kimchi od znanych i uwielbianych w Krakowie (i nie tylko) Las Vegans. Naturalnie fermentowane warzywa w koreańskim stylu, 100% roślinne, bezglutenowe, naturalne probiotyki, niepasteryzowane, bez konserwantów.
Kimchi to jedyny w swoim rodzaju dodatek do dania, który codziennie pojawia się na koreańskim stole. Najczęściej głównym składnikiem jest fermentowana kapusta pekińska, ale popularne również jest kimchi na bazie innych warzyw: rzodkwi, rzepy, ogórka. Nieodzownym elementem tego dania jest ostra papryka gochugaru, co sprawia, że jest bardzo pikantne, a dodatki takie jak imbir czy czosnek sprawiają, że całość ma niepowtarzalny smak.
- zdrowe
- pyszne
- warto spróbować
Skład: Ekologiczna kapusta pekińska, marchew, biała rzodkiew, imbir, czosnek, jabłko, sos sojowy bezglutenowy, papryka gochugaru, mąka ryżowa, sezam, sól, cukier.
Masa netto: 280g
Warunki przechowywania: Przechowywać w warunkach chłodniczych 4-8 stopni C.
Producent: Las Vegans.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
wartość energetyczna: | 58 kcal / 242 kJ |
tłuszcz ogółem: | 0,7 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: | 0,0 g |
węglowodany: | 12 g |
w tym cukry: | 9 g |
białko: | 3,6 g |
sól: | 1,7 g |